Tervetuloa

Suihkerusketus

Suihkerusketus by Vita Liberata on täällä!

Suihkurusketuksella saat nopeasti ja turvallisesti ihollesi kauniin tasaisen rusketuksen! Koska suihkurusketus on turvallinen tapa saada iholle kaunis ja tasainen väri, suihkurusketusta voi tehdä myös säännöllisesti kauniin värin ylläpitämiseksi.

Näin voit valmistautua rusketukseesi:

  • Halutessasi voit poistaa ihokarvat viimeistään päivää aikaisemmin. Näin  ihohuokosillasi on aikaa rauhoittua ja sulkeutua, eikä väriaine keräydy ihohuokosiin.
  • Kuori ihosi hyvin vuorokautta ennen rusketushoitoa (muista erityisesti kyynärpäät, nilkat ja polvet sekä muut vartalosi erityisen kuivat kohdat). Varmista, että käyttämäsi kuorinta ei jätä öljyistä pintaa iholle.
  • Ihon tulisi olla puhdas ennen käsittelyä. Meikit, deodorantti, hajusteet, voiteet on hyvä pestä pois ennen käsittelyä.
  • Varaa mukaasi vanhat bikinit tai alusvaatteet jotka voivat huoletta värjäytyä.
  • Valitse myös löysät, tummat vaatteet hoidon jälkeen päälle puettavaksi, sillä mahdolliset tummat tahrat hoidon jälkeen eivät värjäisi vaaleita vaatteitasi.

HOITO LÖYTYY NYT 24H TUNNIN AJANVARAUKSESTA!

KOKOVARTALON SUIHKERUSKETUKSET 

HINTAAN

28€

JOS TIEDÄT JO KESÄN JUHLIEN PÄIVÄMÄÄRIÄ, VARAATHAN AIKASI AJOISSA!

MIKÄLI ET LÖYDÄ AJANVARAUKSESTA SOPIVAA AIKAA, LENNÄTÄ MINULLE SÄHKÖPOSTIA OS. mari@kauneushoitolamari.fi tai soita p. 040 596 3286

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top