Tervetuloa

Hello tammikuu ja pienet muutokset

Tammikuinen tervehdys.

Lomat ovat nyt ohitse ja kevät saa tulla nopeaan!

Hoitolan valikoimasta löydät tänä vuonna laadukkaat ja monipuoliset Environ kasvohoidot, Environ DF Machine imeytyshoidot sekä Environ mikroneulauksen (tiesitkö muuten että Environ sarjan kehittäjä, Dr. Des Fernandes on myös mikroneulauksen kehittäjä ja edelläkävijä?) , kasvojen lymfahieronnat sekä hoitojen lisäpalveluina suositut lymfabootsit. Lisäksi teen Yumi Lashes ripsien kestotaivutukset ja kestovärjäykset, säärten, kainaloiden sekä bikinilinjan sokeroinnit, Vita Liberata suihkerusketukset sekä Bio Sculpture oman kynnen geelivahvistukset. Jalkahoitopalvelut poistuivat valikoimasta viime vuoden loppupuolella.

Vuosi 2020 sisältää tietysti mukavan määrän lisäkoulutuksia, joita olen saanut ripotella sinne tänne ja jopa ihan loppuvuodenkin puolelle. Environ sarjan äärellä on ollut hyvä haastaa ammattitaitoaan niin tuotteiden kuin hoitojenkin räätälöinnin äärellä ja voi kuinka innostavaa se on ollut ja tulee olemaan!

Environ hoitoihin löytyy nyt myös uudet ns. Flash Peel maitohappokuorinnat, nopeat ja tehokkaat täsmähoidot ihon ongelmatilanteisiin- ruusufinniin, akneen tai vaikkapa ihon pieniin juonteisiin, kysy lisää!

Hoitolan väliovi on edelleen hoitojen ajan suljettu, joten koputa oveen 🙂

Loput Exuviance- tuotteet ovat -40%. Sarja poistuu hoitolani valikoimasta. 

TERVETULOA PEHMEÄN PEDIN SYLIIN HELLIVÄN PAINOPEITON ALLE!

Mari

 

 

 

Back To Top