Tervetuloa

Exuviance kuurihoidot

Mikä on ihosi päällimmäinen huoli? Tiesitkö, että Exuviancen perustajat löysivät AHA:n hyödyt ja toivat ne merkittäväksi osaksi ihonhoitoa?

Juuri nyt, kun syksy siivoaa katujaan viileästi puhallellen ja toivottelee talvea tervetulleeksi on loistava ajanjakso vahvistaa ihomme suojaa kylmää vuodenaikaa kohti. Nopeat ja tuloksellisen tehokkaat Exuviance kuurihoidot tarjoavat tehokkasta apuaan ja hoitolani hiljaisen rauhallinen ilmapiiri antaa puolituntisen verran aikaa itselle vaikka lounastauollasi tai työpäivän päätteeksi.

Exuviance kuurihoito koostuu viikoittain tai kuukausittain tehtävistä hoidoista. Iholle tehdään analyysi, jonka pohjalta keskitytään ihosi ongelma-alueisiin. Kuurihoidolla saavutetaan tuloksia melko nopeasti niin epäpuhtaan- ja akne ihon hoidossa kuin kuivalle iholle, pigmenttimuutoksiin ja ihon ikääntymismuutoksiin. Viiden hoidon sarjan ostajalle tarjoan kuudennen hoidon veloituksetta. AHA sarjahoito kaikille ihotyypeille 190€ 🌿 AHA anti-age sarjahoito 245€ 🌿

Kemialliset kuorinnat, joita monet eri kauneudenhoitoalan merkit tarjoavat, eivät ole keskenään samanlaisia. Kuorinnan vaikutukseen iholla vaikuttavat sen pH arvo, pitoisuus ja koostumus. Exuviancen kemiallinen kuorinta sisältää korkean pitoisuuden hyödyllisiä hedelmähappoja, sen pH arvo on optimoitu maksimaaliseen tehon saavuttamiseksi ja samalla hapon ärsyttävä vaikutus on minimoitu. Tästä syystä Exuviancen kemiallinen kuorinta sopii myös herkkäihoisille.

Olen suunnattoman onnellinen saadessani työskennellä tämän huippusarjan kanssa, jonka tehot ja tulokset ovat tunnettuja ympäri maailmaa. Hiljainen tuuleen lennättämäni haave myös Exuviance sarjasta kuultiin vuosia sitten ja nyt saan olla juuri tässä, Sinua varten, auttamassa ihosi haasteissa ja miettiä yhdessä kanssasi, millaisia tuloksia saammekaan aikaan Sinun ihollesi.

Kysy lisää <3

Mari R

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top