Tervetuloa

ATRAUMAATTINEN IHONPUHDISTUS- HOITOLAN UUTUKAINEN!

Anna Lotan PRO saapui hoitolaan maaliskuun alusta ja onkin saanut ihastuneen vastaanoton kevyen raikkailla tuoksuillaan ja erinomaisella ihoa pehmittävillä ominaisuuksillaan. Samalla kuin pieni valikoima kotihoitotuotteita on löytänyt tiensä myyntihyllyn kautta uusiin koteihin, on hoitolan hoitovalikoimaan sain alkuperäisen, Anna Lotan kosmetiikkasarjan kehittämän kasvohoidon, joka kantaa nimeä atraumaattinen ihonpuhdistus.

Atraumaattinen ihonpuhdistus on hoitona miellyttävä ja tehokas vaihtoehto usein niin kivuliaalle mekaaniselle ihonpuhdistukselle sekä laitehoidoille. Anna Lotan PRO Atraumaattisessa ihonpuhdistuksessa epäpuhtauksia poistetaan iholta lempeästi erikoishoitotuotteita käyttäen ”liuottamalla”.  Anna Lotan PRO Atraumaattinen ihonpuhdistus sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle, jossa on avokomedoita (mustapäitä) tai umpikomedoita. 


Esikäsittely:  Iho esikäsitellään ihon hygieniaa parantavalla liuoksella, jossa on vaikuttavina aineina antioksidantteja ja eteerisiä öljyjä.

Ampullitiiviste: Esikäsittelyn jälkeen epäpuhtaille alueille levitetään ampullitiiviste, joka sisältää patentoidun SEPICONTROL -molekyylin, joka on vaikutuksiltaan antimikrobinen ja talitukkeumia pehmittävä.

Syväpuhdistus: Hoitoa jatketaan hoitotiivisteellä, joka on vaikutukseltaan huokosia syväpuhdistava.

Kuorinta: Syväpuhdistavan vaiheen jälkeen iho kuoritaan kemiallisesti. Tämä vaihe voidaan ensimmäisellä hoitokerralla jättää tekemättä, jos kysymyksessä on herkempi iho. 

Naamio: Hoidon päätteeksi iholle levitetään ihon tilan mukainen naamio Anna Lotan PRO -sarjasta.

Hoito on tehokas jo yksittäiskäsittelynä: iho on pehmeä, puhdas ja kirkas. Sarjahoitona ja oikeat itsehoitotuotteet yhdistämällä saavutetaan luonnollisesti pysyvämpiä ja näkyvämpiä hoitotuloksia. 

Anna Lotan PRO -hoitoja tehdään vain Anna Lotan PRO Finlandin kouluttamissa kauneushoitoloissa. 

 

Sen lisäksi että sain hoitolaani hoitona atraumaattisen ihonpuhdistuksen, olen lisännyt hoitovalikoimaan myös Hyaluron- kasvohoidon. Se pitää sisällään lihaksia rentouttavan hieronnan ja tässä hoidossa ajattelemme ranskalaisittain, joka tarkoittaa että hoidossa huomioidaan myös kaulan ja decolte- alueen iho. Kosteuskylpy ja raikas tunne kasvoilla kestää pitkään, unohtamatta hieronnan hyvää tekevää vaikutusta!

 

 

 

Back To Top