Tervetuloa

ANNA LOTAN PRO – Kuolleenmeren ammattikosmetiikkasarja!

Tervetuloa maaliskuu!

Hoitolaan saapui helmikuun puolivälin jälkeen uusi upea sarja Israelista. Se kantaa nimeä sarjan kehittäjän mukaan; ANNA LOTAN PRO.

Kuolleenmeren kosmetiikan aarre löytyy kuolleenmeren suolasta ja sen ihoa hellästi mutta valtavan tehokkaasti hoitavista mineraaleista, jotka juuri hiljattain on nostettu ihonhoidon timanttisiksi raaka-aineiksi!  

Kuolleenmeren suola sisältää kaikkiaan 21 mineraalia, joita ovat mm. magnesium, kalsium, bromi ja kalium. Kahtatoista näistä mineraaleista ei voida löytää yhdestäkään muusta merestä tai valtamerestä, ja näiden mineraalien tiedetään rentouttavan, ravitsevan ihoa, aktivoivan verenkiertojärjestelmää ja helpottavan reumaattisia kipuja ja aineenvaihdunnan häiriöitä- ehkä tästä syystä Kuollutmeri on ollut jo pitkään myös monen ihoärsytyksistä kipuilevan toive lomakohde. 

 

 Ihonhoitotuotteita ammattilaisille jo yli 40 vuotta

Anna Lotan Bio-kosmetiikan laboratorio valmistaa laadukkaita ihonhoitotuotteita ammattilaisten ja kuluttajien käyttöön. Tuotteet ovat erityisen iho- ja ympäristöystävällisiä, eettisesti valmistettuja eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteet on suunniteltu toimimaan harmoniassa ihon oman aineenvaihdunnan kanssa.

Anna Lotan -sarjoissa on tavoitteena käyttää puhtaita ja aktiivisia luonnollisia raaka-aineita ja minimoida säilöntäaineiden sekä muiden kemiallisten aineiden käyttöä. Sarjasta löytyykin jo useita täysin luonnollisia tuotteita. Anna Lotan tekee jatkuvaa tuotekehitystä valmistaakseen tuotteensa entistä eettisemmin ja laadukkaammin.

Anna Lotan PRO -linja tarjoaa entistä kehittyneempiä menetelmiä hoitolahoitoihin ja uusia ratkaisuja kotihoitoon. Uutta teknologiaa edustaa muun muassa hellävarainen liuotinvapaa CO2 hiilidioksidiuutto, joka säilyttää aktiiviaineet vahingoittumattomina ja tasalaatuisina. Linjan keskeiset valmisteet ovat biomimeettisiä eli niissä on käytetty ainesosia, joita ihossa on luonnostaan ja joita iho sietää erittäin hyvin.

Anna Lotan -tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, toimivilla ja turvallisilla tuotteilla. Sarjasta löytyy myös ammattikokoisia ja vain pelkästään ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita.

Anna Lotan on saavuttanut suuren suosion maailmalla ja on nykyään maailmanlaajuinen brändi. Suomesta Anna Lotan on ollut saatavilla vuodesta 2010 lähtien.

Anna Lotan-tuotteet ovat saatavilla vain kauneushoitoloista. Nyt myös Valkeakoskelta! Tervetuloa tutustumaan! 

Back To Top