MIKRONEULAUS

Mikä mikroneulaus?

Mikroneulaus on tehokas hoito ihon ikääntymisen merkkien hoitoon, suurille huokosille, hyperpigmentoituneelle iholle sekä atooppiselle ja kuivalle, herkälle iholle. Hoitoa ei kuitenkaan tehdä tulehtuneelle iholle.

Mikroneulaus rullassa on satoja kapeita neuloja, jotka tekevät tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon pintaan. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho lähtee itse korjaamaan ja uudistamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Mikroneulauksessa syntyvien kanavien kautta aineet imeytyvät ihoon 1000 kertaa paremmin. Mikroneulauksen voi tehdä myös mikroneulauskynällä, missä on kertakäyttöinen neulapää. Kynällä tehtävä hoito sopii erityisen hyvin paikallisiin ongelmakohtiin tehostamaan rullausta.

Hoidossa iho puhdistetaan ja neulaus kestää 10-20 minuuttia. Tämän jälkeen iholle laitetaan tehoaineet yhdistetään tarvittaessa/ halutessa imeytyshoito yhdessä naamion kanssa. Hoitoon voi yhdistää tarvittaessa mm. happokuorinnan tai ihon puhdistuksen. Hoidon tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Hoidon jälkeen iholle ei saa samana päivänä laittaa muita tuotteita eikä meikkiä ja on suotavaa, ettei ihoa kosketella. Myöskään hikoilu, uimahalli, sauna tai suora auringonvalo on syytä jättää hoitopäivältä. Seuraavana aamuna ihon voi hoitaa oman ihonhoitorutiininsa mukaisesti, erityisen tärkeää on kosteuttaa ihoa hyvin ja suojata aurinkosuojalla.

Hoito suositellaan tehtäväksi 4-6 viikon välein. Tehokuurin voi tehdä myös 3-6 kertaa kahden viikon välein ja sen jälkeen ylläpitohoitona 6 viikon välein.

Mikroneulauksen kontraindikaatiot:

  • tulehtunut akne, rosacea, herpes tai märkärupi
  • ihosyövät/ syöpähoidot, syylät, solaarikeratoosi
  • raskaus
  • keloiditaipumus
  • kontrolloimaton diabetes
  • verenohennuslääkitys
  • isotretinoiinilääkitys (roaccuttan) – aikaisintaan 6kk hoidon lopettamisesta
  • täyteaineet keskustellaan erikseen
Back To Top