LYMFABOOTS

AIR RELAX LYMFABOOTS
– Lisäpalveluna kasvohoitojen, kestovärjäysten tai vaikkapa Yumi Lashes kestotaivutusten lisänä +12€
Air Relax – laitteella toteutettu lymfaattinen hieronta poistaa kehosta ylimääräistä turvotusta,  keventää ja virkistää kehoa. Lymfaattinen hieronta on kevyt, kivuton ja turvallinen hierontamuoto.
Lymfabootsit voit hoitolassani ostaa lisäpalveluna kasvohoitojen tai vaikkapa kestovärjäysten/ Yumi- kestotaivutusten lisäpalveluna. Lymfa Boots laitehoidon jälkeen olo on keveä ja rentoutunut.
 Lymfahieronta parantaa vastustuskykyä, virkistää, ja rentouttaa erityisesti jalkoja, mutta myös koko kehoa. Lymfahieronta sopii niin istumatyötä tekeville kuin henkilöille, jotka kärsivät tilapäisestä liikunnan puutteesta tai aineenvaihduntahäiriöistä esimerkiksi leikkauksen tai sairauden seurauksena.

Lymfahieronnan avulla kehossa oleva ylimääräinen lymfaneste ohjataan imunestekiertoon kohti imusolmukkeita, jossa se puhdistuu ja palautuu takaisin verenkiertoon. Imu- eli lymfaneste sisältää kudosnestettä, kehon omia ja ulkopuolisia valkuaisaineita, rasvoja ja mikrobeja.

Lymfa Boots hoidossa asiakkaan jalkoihin puetaan”erikoissaappaat”, joiden ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Lymfa Boots paineluterapia on noin 15-30 minuutin pituinen rytminen hieronta, joka ehkäisee turvotusta ja kuona-ainekertymiä, parantaa vastustuskykyä ja elimistön lymfakiertoa.  Hoito sopii perusterveelle ihmiselle.

Back To Top