Kanta-asiakkuus

Kauneushoitola MaRilla on oma kanta-asiakas järjestelmä.  Kun omistat MaRin kanta-asiakaskortin, saat lähteä keräämään kanta-asiakaspisteitä jokaisella hoitolakäynnilläsi. Pisteillä jotka kertyvät tehdyistä hoidoista ja ostoksistasi, voit saada veloituksetta laadukkaita Exuviance ja Environ tuotteita tai pieniä piristäviä lisäpalveluita kauneushoitojesi yhteyteen veloituksetta. Kantiskortti on sievän pieni, sen voit kiinnittää esimerkiksi avain nippuun ja näin se matkustaa mukanasi hoitolaan.

Vain korttia esittämällä saat kerrytettyä pisteitäsi.

Pisteitä kertyy seuraavasti:

• Jokaisesta hoitolassa käyttämästäsi eurosta  saat yhden pisteen (1€= 1 piste)
• Suosittelemalla Kauneushoitola MaRi:a ystävällesi joka saapuu kauttasi hoitolaan, saat 50 pistettä. Tästä saat puhelimeesi tekstiviestin.

• Kun varaat seuraavan aikasi heti hoitolassa käyntisi päätyttyä kerrytät tuplapisteet seuraavalla käynnilläsi

Pisteiden kerääminen on vaivatonta kun näytät kantiskorttia kassalla maksun yhteydessä. Järjestelmä lataa pisteet henkilökohtaiseen pistepankkiisi ja kerron Sinulle, kun saavutat tarvittavan pistetason ja mitä tuotteita ja pieniä lisähoitoja pääset pistemäärällä lunastamaan. Voit kerryttää pisteitäsi arvokkaampaan tuotelahjaan tai käyttää ne juurikin pieniin lisähoitoihin.

 

Back To Top