GEELILAKKAUS EVO2 by Bio Sculpture

EVO2 by Bio Sculpture

Ensimmäisenä hoitolana Valkeakoskella!

Pitkän ja huolellisen suunnittelutyön tuloksena Bio Sculpture on nyt lanseerannut markkinoille uutuuden, kynsimarkkinat mullistavan, Evo Oxygenating Gel -tuotesarjan.

Nopea ja terveellisempi lakkaus on tarkoitettu salonkikäyttöön ja tuotteet ovat myynnissä vain kynsi- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Tuotesarja tarjoaa helposti ja nopeasti tehtävän vahvistuksen kaikille, jotka haluavat huolitellut ja kauniit kynnet. Kynnet kestävät kiiltävänä ja kauniina jopa kolme viikkoa.

Evo sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelauksen allakin kynsi hengittää ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena.

Evo suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Tuote on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Evo antaa upean ja korkeakiiltoisen lopputuloksen ja se on helppo sekä levittää kynnelle että poistaa tarvittaessa. EVO2 geelilakka on eläinkokeeton ja VEGAANINEN!

 

Back To Top