YUMI LASHES

Hinta 80€

Hoito sis. alv. 24%. Pidätämme oikeuden hinnan ja hoitosisältöjen muutoksiin.

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YumiLashes -käsittelyssä käytettävä keratiini on peräisin kasvien aminohapoista ja että ’liima’ on 100% sokeriruokoa.
Käsittely on lisäksi myrkytön, hypoallergeeninen, parabeeniton, formaldehyditon eikä ainesosia ole testattu eläimillä. Turvallinen vaihtoehto siis!!!

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top